Karp on väike ja palju peale telefoni seal sees pole. Natuke paberit, seinalaadija ja USB kaabel. Iseenesest hea roheline lähenemine. Paljud tahavad karbis näha ka kõrvaklappe, kuid need on alati halvad ja me seda vaadet ei jaga.

Siinkohal tasub mainida, et erinevates regioonides on karpidel erinevad sisud ja meie poolt pakutavat sisu kirjeldus ei maksa sulatõena võtta. Ajakirjanikele testimiseks laenatud tooted on väga tihti teistsuguse karbi ja sisuga, kui see, mis poeriiulitele jõuab.

Näiteks natuke YouTube’is ringi uurides, leiab unboxing videoid, kus pole karbis laadijat, või on kõigele lisaks kaasas ka USB OTG adapter ja kõrvaklapid.

Kujundus

Z3+ näeb samasugune välja nagu Z3 või paljud muud Sony telefonid, mis iseenesest pole halb. Nad on ilusad. Z3+ muutused on märgatavad võib-olla vaid Z3 omanikele. Z3+ on natuke õhem, nurkades on kumm, kadunud on dokkimise kontaktid ning tagaküljel ulatub metallist serv klaasist kõrgemale, et vältida klaasi kriimustamist. Z3+ on väidetavalt lahendanud Z3 puhul palju furoori tekitanud probleemi, milleks oli iseenesest purunev tagaklaas. Paistab, et see on õnnestunud.

Sony on kindlaks jäänud “metallservad ja kaks klaasi” disainifilosoofiale. Sellise lihtsa lähenemise tulemus on ilus telefon ning endiselt on säilinud IP68 standardile vastav vee- ja tolmukindlus.

Kui vigu otsida, siis ekraani protsent esiküljest võiks suurem olla. Kuidagi palju tühja ruumi tundub ümber ekraani.
Loe pikemalt Kahvlist