Naine ütles, et ta sõitis 21. mail mööda Detroiti tänavaid, kui järsku nägi ta oma topsihoidjas sädet ning koheselt pärast seda ka leeki tõusmas. Auto topsihoidjas olid sellel hetkel olnud Samsung Galaxy S8 ja Samsung Galaxy S4 nutitelefonid.

"Sel hetkel kui ma sädemeid ja tuld nägin, mõtlesin ma, et suren," kommenteeris naine juhtunut kohalikule meediaväljaandele WXYZ. "See toimus väga kiiresti. Kõik võttis hetkega tuld. Inimesed ütlesid mulle, et ma auto juurest eemale tuleks. Mis siis, kui ma oleks olnud näiteks maanteel ummikutes ja poleks saanud autost välja tulla," esitas naine mõtlemapaneva hüpoteesi.

Samsungil on ka varasemalt olnud probleeme süttivate telefonidega, kuid ei Galaxy S4 ega ka Galaxy S8 mudelid ei ole Samsungi poolt probleemide tõttu tagasi kutsutud telefonide nimekirjas. "Me soovime läbi viia põhjaliku juurdluse ning seni kuni meil pole olnud võimalust tutvuda kõikide tõenditega, on võimatu õnnetuse tegelikku põhjust tuvastada," kommenteeris Samsungi esindaja WXYZ-le.

Naise advokaadi Gerald Thurswelli sõnul on juhtum tõenäoliselt aluseks uuele telefonide tagasikutsumise lainele Samsungi poolt: "Kui tuleb välja, kumb telefonidest selle põhjustas ning see mudel tagasi kutsutakse, siis päästame me tõenäoliselt elusid," ütles ta.

Vaata pilte maha põlenud autost ABC originaaluudise lehel.