Täpsemalt oli vastus: helesinine Nokia Lumia 900 USA mobiilsideoperaatori AT&T poolt, selgitab WMPoweruser.

Siri koostas vastuse mõistagi Wolfram Alpha vastusemasina andmete põhjal; see põhineb kasutajate koostatud arvustuste keskmisel nagu ekraanil näha.

Sama küsimuse võite Wolfram Alpha mootorile esitada ka neti vahendusel WA leheküljel.

Minu katsetus selgitas, et täpselt sama vastuse annavad what's the best ... ever variandid cell phone, cellphone ja smartphone.

Microsoft on hiljuti silma paistnud ninaka, aga vaimuka ja kokkuvõttes eduka reklaamikampaaniaga "Smoked by Windows Phone", mille iva on ülistada WP7 nutitelefonide platvormi kiirust. Ka Apple'i kaasasutaja Steve Wozniak julgeb tunnistada, et talle meeldib Windows Phone päris hästi, igatahes rohkem kui Android.

Siri väide, et Windows Phone'i telefon teeb iPhone'idele ära, on Microsoftile ilmselt nagu üllatuskirss võidutordi lõigul. Ja Steve Jobs pööraks end hauas ümber, kui seda kuuleks.

Nokia toob 15. mail Eestis müügile Lumiad 800 ja 710, kuid alloleval pildil lesiva mudeli 900 jõudmine meie tagasihoidlikku külakesse on vähemalt praegu teadmata. Kes igatseb, lugegu üle Forte varasemaid uudiseid Lumia teemal (valik linke lõpus)!

Foto: Nokia

Jälgi Forte uudiseid ka Twitteris!