Selle olulise, kuid Apple'i esitlustel tähelepanuta jäänud fakti kaevas välja üks blogipidaja. Oluline on see fakt selle poolest, et kui see lõpuks ametlikult kinnitust leiab, jõuab Flash'i tugi ka iPhone'isse ja iPod Touch'i, vahendab TechCrunch.

Kahjuks ei räägi Cateto blog asjast täpsemalt. Seda mainitakse lihtsalt faktina, näidatatkse ühte ekraanitõmmist ja seletatakse pisut kuidas see Snow Leopardil töötab. Peale mõni hetk kestvat laadimist (aeg sõltub faili suurusest), mängib QuickTime Flash failid maha. Samuti saab failid konverteerida Apple'i toetatud H.264 formaati.

Kuigi tegemist pole kuulikindla tõestusega, et Flash jõuab iPhone'i ja Touchi , näitab see siiski põnevaid arenguid. Siiani Apple oma mobiilseadmetes Flashi ei toeta, kuna leiab, et selle mobiili-poole jõudlus on nõder. Ehk on Apple leidnud mõne ümber nurga lahenduse, mis pakub teatud määral nimetatud formaadi tuge?

Apple QickTime X pleierit tutvustavl leheküljel .flv toest ei räägita, kuid tänase päeva seisuga on tegemist veel siiski lõpptoote algelise versiooniga.

Uus Apple OS X Snow Leopard ja koos sellega ka QuickTime X jõuavad turule septembrikuus.