Telefoni omanik, Sarvinder Naberhaus, hindab, et kukkumise hetkel võis lennuki kõrgus olla umbes 300 meetrit. Pärast lennuki maandumist oli naine küll telefoni kaotusega leppinud, kuid otsustas siiski käivitada telefoniotsimisrakenduse Find My iPhone. Kahjuks rakendus ei töötanud.

Enne uue telefoni ostmist otsutas naine aga siiski proovida ka teist korda rakendust kasutada. See kord läks õnneks - rakendus näitas, et seade asub elamurajoonis. Algselt ei suutnud naine kaardirakenduse järgi telefoni leida, kuna see asus kõrge heina sees.

"Ma mõtlesin, et kui ma seda ei leia, siis lähen lihtsalt ära, samas mõtlesin ma, et helistan sellele veel ühe korra," ütles Naberhaus kohalikule väljaandele Whotv.com. "Ma kuulsin helisemist ning tormasin kohe selles suunas," ütles naine. Kõrges rohus olnud telefonil ei olnud ühtegi kriimu ning sellel oli leidmishetkel ees teavitus, mis meenutas eelolevat kohtumist.

"Ma olin šokiseisundis," ütles Donna Johnson, teine telefoni pillamishetkel lennukis viibinu. "Ma küsisin, et kas see on päriselt? Kas see on sama telefon? See on imetelefon, ei ole võimalik, et sa pillad telefoni 300 meetri kõrguselt alla ja see töötab edasi," ütles ta.

Naberhaus tõdes, et sündmus näitab, et jumalal on olemas hea huumorimeel.

2015. aastal väitis Texasest pärit mees, et ta pillas oma telefoni umbes kolme kilomeetri kõrguselt lennukist alla ning seade töötas pärast edasi.