Apple'i kodukal selgub, et nelja riistvaramudeli põhjal on ilmunud viis varianti. (Samamoodi nagu mullu iPhone 5 puhul, aga mudeleid oli vähem.) Bluetooth 4.0 ja WiFi a/b/g/n on toredad, aga tähtsam on siin lai valik LTE sagedusi, mida mudelid mõistavad kasutada.

Apple on eeskujulikult täitnud sihi koondada ühte seadmesse võimalikult palju võrgutehnoloogiaid ja "ribasid". LTEd saab kasutada maailmas üldse enam kui 40 ribal; võimalikult paljud neist ühte telefoni lisada on suur väljakutse.

Kasutajatele tähendab see rohkem vabadust valida 4G iPhone operaatorist hoolimata. (Seda vähemalt teoreetiliselt, Eesti operaatoritest müüb neid ametlikult ainult EMT.) Ameerikas ja Jaapanis tasub aga praeguse ülevaate põhjal eelistada operaatorit Sprint.

Loe (üle) ka Forte hiljutist kokkuvõtet kümnest parimast 4G-telefonist, mis hetkel müügil. See ilmus veidi enne iPhone 5s/c avalikustamist, aga kasulik ülevaade ikka.

Apple lõpetas mäletatavasti iPhone 5 c-d esitledes iPhone 5 tootmise; uus kuningas on troonil, nüüd võis vanal valitsejal pea maha võtta!