Nendest akendest avanev vaatepilt juba igavaks ei muutu! Ryan Hoaglandi loodud Winscape toetub kahele 46tollisele täiskõrglahutust edastavale Panasonic TC-P46G10 plasmamonitorile, mis on vertikaalselt seinale kinnitatud, ja esitavad RED ONE videokaameraga talletatud klippe.

Mac Pro arvuti iseloodud tarkvara Winscape aitab video kaheks kanaliks (feed) jagada, et need kahele ekraanile sobitada. Kasutusel on ka Quicktime ja OpenGL.

Ta muutis lahenduse isegi veel märkimisväärsemaks. Wii mängukonsooli tavalist pulti ehk Wiimote'i kasutades on võimalik vaatepilti nihutada - vastassuunas puldi liikumisele. Selles aitavad spetsiaalselt tehtud infrapunasignaali edastav kaelakee Bluetoothi ühendusega.

Spetsiaalse veebisaidi või iPhone'i rakenduse abil saab pildi seisata ja taas käivitada ning stseene valida, sest neid võib ju olla rohkem kui üks.

Hoagland hakkab juulist valmistama selliseid ka tellimustööna, hind on 3000 dollarit. Sellest saab kindlasti müügihitt tuumasõja korral, kui me kõik suundume maaalustesse tunnelitesse elama. "Kas tuled minuga täna õhtul kohtuma, Mary?" "Jah, saame kokku Marsil."

Juutuubiklipp lahenduse ehitamisest:

Teine juutuubiklipp lahendusest valmiskujul: