Canon Connect Station CS100 võtab enda kanda ülesande, mis on kahtlemata õilis ja samas väga oluline. Tuua kõik need pildid ühte kohta kokku nii, et neid oleks mugav vaadata ja hallata ning et oleks senisest veel kindlam, et fotod mõne seadme kadumise või hävimise tagajärjel ei kaoks, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Connect Station ei ole mõeldud kasutamiseks ainult Canoni kaameratega, vaid kõikide seadmetega mis teevad ja talletavad pilte.

See on oma olemuselt pisike arvuti 1 TB kõvakettaga. Sellel on olemas kõik ühendusvõimalused fotode importimiseks – alates wifi-ühendusest kuni mälukaardipesadeni – nii et saaksid võimalikult lihtsalt kõik oma fotod kõikidest oma seadmetest Connect Stationi sisse tõmmata.

Tarkvara võimaldab fotosid siis suurelt ekraanilt või arvutist vaadata ja kategoriseerib pildid ise kuupäeva või pildistamisseadme kaupa.

Esmavaatlusel tundub olevat asjalik seade. Tuleb vaid meeles pidada, et digifotode hävimise vastu aitab kõige paremini see, kui hoiate neid mitte ainult ühes seadmes, vaid erinevates seadmetes ja võimalusel ka pilves. Ning prindite parimad välja paberile selleks, et asetada need ka traditsioonilisse fotoalbumisse.