EPL-is 28. märtsil ilmunud Forte arvustuses võib lugeda: "Pildikvaliteet on võrreldaval tasemel praeguste hinnatuimate pildistamistelefonide omaga, nagu Google Pixel 2, Samsung Galaxy S9+ ja iPhone 8 Plus või X – mitte parem, aga võrreldavalt hea.

Seda on muidugi võimatu tajuda, kui eri seadmetega tehtud pilte kõrvuti ei pane, aga esitlusüritusel liikus palju innukaid tehnoloogiahuvilisi, kes olid just sääraseks võrdlemiseks kotitäied eri telefone kaasa haaranud."

Tundub, et suuremad asjatundjad on P20 Pro pildistamisvõimete hindamisel isegi lahkemad. Auväärne sait DxOMark.com tõstab uue tipptelefoni sensori osas oma pingerea tippu.

Jah, nende hindamismeetod võimaldab anda parema skoori kui 100, mida ongi seni pälvinud ainult kaks telefoni, P20 Pro ning selle veidi odavam, pisem ja vähem võimeka kaameraga variant P20.

ekraanitõmmis (dxomark.com/category/mobile-reviews)

P20 ja P20 Pro esikaamerad on samad (24 MP, f/2.0, 1080p video, autofookus), erinevad aga põhikaamerad. DxOMarki andmetele tuginedes võib aga väita, et süsteemid on üsna võrdselt super ja sensori poolest igatahes võimekamad kui seniste konkurentide omad.

ekraanitõmmis

See on eriti hea uudis ilmselt neile, kes Huawei uut tippmudelit tahaksid, aga mitte 849-eurose hinnaga nagu P20 Pro eest küsitakse. Peaaegu sama hea P20 on "ainult" 649 eurot.

Huawei P20 (Foto: tootja)