See tähendab, et Google tohib nüüd kasutada HTC nutindusega seotud patente ja pool HTC senisest telefoniosakonnast (umbes 2000 inimest) töötavad nüüd hoopis Google'i heaks.

Selline asjade käik ei üllata, kuna HTC on juba ammu Google'i tellimusel nutiseadmeid tootnud, nii Nexus- kui ka Pixel-seeria täiendamiseks. Just senised Pixeli-tegijad Google'i töötajateks saidki.

Aga see kõik ei tähenda nagu HTC kavatseks nutiseadmete tootmisest loobuda. Firma tänavune tipptelefon U11 ilmus juunis ja sai palju kiita, muuhulgas oma uudse disaini eest, mis võimaldab seadet osaliselt kontrollida ka seda pigistades.

Kaameraspetside sait DxOmark hindas U11 kaamera tehniliselt võimekaimaks tänavuseks telefonikaameraks, mille lõid siiski värskelt üle iPhone 8 Plus ja iPhone 8.

HTC paljastab, et väljastab tipptelefoni ka 2018. aastal, mis on muidugi tänavuse U11 mantlipärija. Seadme kohta hetkel rohkem infot pole.

Veebis levib kõmu, et Google esmaesitleb 4. oktoobril oma tänavust tipptelefoni Pixel 2, mille valmistab taas HTC. Selle suurema variandi 2XL valmistavat aga LG. Saame näha!