Teiste hulgas on TransferFasti ingelinvestorid Forbesi aasta ettevõtjaks nimetatud Indrek Prants ja Tele2 Eesti tegevdirektor Argo Virkebau.

TransferFast pakub kiireid pankadevahelisi ülekandeid Swedbanki, SEB, Nordea, Danske, LHV ja Krediidipanga kontode vahel. Keskmise ülekande kiirus jääb 5 minuti kanti, teenus on kasutatav 24 tundi päevas ja 7 päeva nädalas.

"Saadud investeeringut kasutame organisatsiooni arendamiseks, teenuse käivitamiseks äriklientide jaoks ja laienemiseks väljaspoole Eestit," sõnas ettevõtte tegevjuht ja kaasasutaja Sergo Ulpus.

"Mulle meeldib, et TransferFast pakub teenust, mis ei tule kellegi ega millegi arvelt, vaid täidetakse üks lünk, mis suurte pankade liigse reguleerituse tõttu paratamatult tekkinud on," kommenteeris Indrek Prants.

"Alustavale ettevõttele on investorite väärtus oluliselt suurem kui lihtsalt investeeritud summa. Kogenud ja tuntud investorite kaasamine näitab, et oleme siiani teinud asju õigesti ja annab suure tõuke edasiseks kasvuks," leiab Ulpus.

"Tiim on kogenud ja oluliselt tugevam, kui enamikel iduettevõtetel. Minu jaoks on tähtis, et tiim on varasemalt ehitanud üles toimiva äri ja teinud ka eduka exiti. Samuti on nad tõestanud, et võivad keskenduda ühele ärile aastateks, mitte ei tüdine sellest esimeste tagasilöökide korral," teatas Virkebau.

Ta lisab, et oli iduettevõtte toetamisest huvitatud suuresti ka tänu sellele, et on isiklikult korduvalt vajanud TrasnferFasti laadset teenust. Virkebau usub, et ettevõte on ühel päeval väärt vähemalt 100 miljonit eurot.

"Ma arvan, et sihikindla töö, hea õnne ja motiveeritud meeskonna koosmõjul on TransferFastil potentsiaali kasvada Euroopa mastaabis tugevaks FinTech ettevõtteks," leiab Prants.

TransferFasti teenuse kasutamine on sama lihtne kui internetipanga külastamine. Kasutajaks registreerimine käib ID-kaardi vahendusel lehel transferfast.eu, mis on mugav, turvaline ja kiire.

TransferFast on Eesti ettevõte, mis käivitas oma teenuse möödunud aasta oktoobris. Sellest ajast saadik on teenuse kasutajate arv jõudsalt kasvanud. TransferFasti keskmine ülekantav summa jääb 100 euro kanti.

TransferFast on makseasutus, millele on tegevusloa väljastanud Finantsinspektsioon.