Seekordne toode on seikluskaamera nimega Graava, mis ise võtab videost huvitavamad kohad välja ja paneb video kokku. Seda teeb kaamera, kasutades erinevate sensorite andmeid ning kasutaja poolt määratud seadistusi, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Graava kasutab selleks kõigeks valgussensorit, pildisensorit, mikrofone, güroskoopi ja kiirendussensorit, salvestamaks ainult paremad kohad.

Näiteks kui filmija kiirendab järsult, saab kaamera sellest aru ning lisab selle koha enda poolt kokku pandavasse lõppvideosse. Lisaks saab kasutaja kanda Bluetoothiga töötavat pulsimõõtjat, mis on ühenduses kaameraga. Kui pulss tõuseb, peab tarkvara seda põnevamaks momendiks ja lisab jällegi videosse.

Filmimise lõpus kasutab Graava WiFi-ühendust video töötlemiseks ja üleslaadimiseks pilve. Jagada saab filmitud videot vastava rakenduse kaudu.

Graava seikluskaamera filmib 1080p videot 30 kaadrit sekundis või 720p videot 60 kaadrit sekundis. Pildistada on võimalik 8megapiksliseid fotosid.

Filmimisaega ühe laadimiskorraga on umbes 3 tundi, eeldusel et wifi-ühendus on välja lülitatud. Veekindlus vastab IP67 standardile, mis on piisav, et kaitsta kaamerat vihma eest kuid mitte palju rohkemat.

Graava seikluskaamerat lubatakse turule 2016. aasta esimeses kvartalis.