Google'i tippjuht Eric Schmidt teatas intervjuus brittide ajalehele The Daily Telegraph, et nad ei plaani Nexus One'ile järeltulijat. Aga mitte viletsate müüginumbrie tõttu, mida teemaga kursisolija siin ilmselt kohe arvaks. Ei, järge pole vaja, sest Nexus One oli "nii edukas".

Kas edukas toode lausa ei karju lisa järele? Nexus One tõestas maailmale, et Google suudab telefoni luua, nii et selle kordamisel pole mõtet, tahab Schmidt edastada. Mis siis, et HTC tegi suurema osa tööst, võiks siinkoha mürgiselt lisada.

Nexus One'i tulevased eksemplarid saavad kuuldavasti OLED-ekraani asemel LCD. Huvitav, kas OLED muutis selle Google'i meelest liiga edukaks?

Nexus One müüs esimesel kuul mõnedel andmetel ainult 80 000 eksemplari, mida on nutitelefonide koorekihis (kuhu see pürgis) väga raske menukaks nimetada. Küll aitas see nutitelefonide riistvarapoolt edasi arendada ja sai päris edukaks muudetud kujul (HTC Desire).

Google ei ole Schmidti sõnul huvitatud ka Chrome OS operatsioonisüsteemi all jooksvast netiläpakast. Mis on veider, sest Chrome OS paistab olevat loodud just netiga seostuvateks tegevusteks.