Proovides Google Glassi esimest korda, kogeb kasutaja midagi eriskummalist. Vaatevälja ilmub ekraan, kust vaatab ette must pilt, kirjutab Kiip.ee.

Pärast esmast päheproovimist tuleb "ekraan" paika sättida. Seejärel tuleb prille telefoni või tahvelarvuti abil seadistada.

Seejärel tuleb prille telefoni või tahvelarvuti abil seadistada. Siis saab neid kasutama hakata, selleks peab lausuma fraasi "OK Glass".

Menüüdes ringiliikumiseks tuleb kasutada prillide küljel olevat väikest puutepaneeli. Google Glassi saab juhtida häälkäskluste, näpuviipe ning pealiigutuste abil.

Google'i nutiprillide raam on väga peenike ning habras. Hinnalisi prille peab ettevaatlikult käsitlema.

Pärast tunniajalist Google Glassi kasutamist tuleb tunnistada, et tavakasutajal ei ole nendega veel midagi teha. Google'i kaitseks saab tõdeda samas fakti, et nad polegi praegust varianti suunanud koduperenaisele, kontorirotile või jalkatrennis käivale noorukile.

Praeguse versiooni miinustena saab tuua välja ebakvaliteetse pildi, vähese funktsionaalsuse ning ebamugavuse. Google on lubanud, et kõik mainitud miinused kaovad lõpptootest, mis lubatakse tuua müügile veel sel aastal.

Kuigi GLASS ei jätnud praegu kõige paremat muljet, tuleb arvestada, et tegu on alles ühe esimese tõsiseltvõetava katsetusega nutiprillide osas.

Kui Google'i väited veelgi väiksemate, mugavamate ning soodsamate prillide ilmumisest peavad paika, tasub hakata mõtlema veel ühe nutiseadme soetamisele.