Alates tänasest, 16. juulist pakub Elisa uute nutipakettidega lisaks andmesidele ja kõneteenustele reisikindlustust tervele perele ning tasuta mobiil-ID teenust.

„Reisimise osas oleme tuginenud oma klientide tagasisidele ja roaming tarbimine kinnitab, et eestlane armastab reisida aastas rohkem kui kaks korda. Klientide tagasisidest selgub, et reisides muretsetakse kõige rohkem turvalisuse ja tervise pärast, kuid sellest olenemata ei sõlmita tihti välismaale minnes reisikindlustust või peetakse selle sõlmimist ebamugavaks,“ sõnas Elisa telekomiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomann.

Esmakordselt on Elisa uutes nutipakettides ühe kuutasu eest sees reisikindlustus, mis kehtib automaatselt tervele perele ja üle kogu maailma. Reisikindlustus katab ära kõik vajaliku: meditsiiniabi, reisitõrke, pagasikindlustuse, õnnetusjuhtumikindlustuse ja talispordi õnnetuste kindlustuse. „Enne reisi lisapabereid või avaldusi täitma ei pea ja nii oled muretult õnnetuste eest kaitstud ka kiirete välisvisiitide puhul,“ ütles Ploomann.

Seoses möödunud aastal jõustunud Euroopa Liidu roamingu regulatsiooniga on Elisa klientide andmesidekasutus välismaal massiliselt tõusnud. Uute nutipakettidega pakume klientidele varasemast veelgi suuremaid andmesidemahte nii Eestis, Põhjamaades kui Euroopas.

Lisaks pakume nüüdsest Elisa klientidele tasuta Mobiil-ID teenust, mis on iseäranis oluline neile klientidele, kes siiani on pangatoiminguteks paroolikaarte kasutanud ja peavad nüüd igapäevaste toimingute jätkamiseks uue, turvalisema lahenduse leidma. Uutes pakettides on M-ID sõnumid Euroopa siseselt lisatasuta ja samuti anname klientidele hulganisti tasuta kõneminuteid ning sõnumeid nii Eesti siseselt kui Euroopas kasutamiseks.

„Ühe kuutasu eest võid nüüd muretult välismaal reisida, internetipangas toimetada, helistada, sõnumeid saata ja andmesidet kasutada,“ kinnitas Mailiis Ploomann.

Kindlustusteenuse pakkuja on Compensa Vienna Insurance Group, ADB Leedu filiaal, kindlustust vahendab Elisa. Tutvu tingimustega www.elisa.ee või vajadusel konsulteeri asjatundjaga.