“Inimesed ei lahku kodust pea kunagi nutitelefonita, seega saavad teenusepakkujad mobiilioperaatorite infrastruktuuri kasutada oma klientide autentimiseks, maksete kogumiseks ja nendega suhtlemiseks. Samas pole teenusepakkujatele mõistlik teha üle maailma sadu integratsioone mobiilioperaatoritega," rääkis Fortumo müügijuht Andrea Boetti. "Fortumo pakub neile selle asemel globaalset ulatust läbi ühe liidestuse. Mobike on rattarendi teenuste turul juhtiv ettevõte ja meil on väga hea meel kaasa aidata nende äri kasvamisele,” ütles ta.

“Mobike’i kasutajad on alati liikvel ja meil oli vaja partnerit, kes suudaks nendega sammu hoida. Fortumo platvorm võimaldab meil SMS-ide kaudu reaalajas kliente registreerida ja edastada neile olulist infot. Koostöös Fortumoga saame kasutajatele pakkuda paremat teenust,” lisas Mobike’i partnerlussuhete juht Florian Bohnert.

Fortumo sõnumiplatvorm võimaldab teenusepakkujatel suhelda oma kasutajatega läbi SMS-sõnumite, mida saab kasutada klientide autentimiseks, makseteavituste saatmiseks ja kliendikommunikatsiooniks. Platvormiga on liidestatud enam kui 350 mobiilioperaatorit 100 riigis.

Fortumo arendab digitaalset platvormi rakendustepoodidele ja digiteenuste pakkujatele kliendibaasi kasvatamiseks, maksete kogumiseks ja kliendilojaalsuse tõstmiseks. Ettevõte ühendab teenusepakkujaid enam kui 350 mobiilioperaatoriga Aasias, Euroopas, Ladina-Ameerikas, Lähis-Idas ja Aafrikas.

Teenusepakkujad saavad Fortumo platvormi kaudu hallata oma kasutajate tarbimiskäitumist mobiilioperaatorite võrkudes, kasutades selleks digitaalse turunduse, mobiilimaksete ja kliendilojaalsuse lahendusi.

Hiina päritolu Mobike on 2015. aastal käivitatud ettevõte, mis tänaseks tegutseb 16 riigis ja enam kui 200 linnas. 2018. aasta aprillis omandas Hiina veebiettevõte Meituan-Dianping ettevõttes osaluse $2.7 miljardi eest. Mobike’i rattarent toimib ilma rendipunktideta ehk inimesed saavad rattarenti alustada ja lõpetada enda valitud kohas neis linnades, kus Mobike tegutseb.

Fortumo platvormi kasutavad tuhanded juhtivad digiteenuste pakkujad, sealhulgas Google, Spotify ja Electronic Arts. 2007. aastast tegutseval ettevõttel on kontorid Tartus, Tallinnas, San Franciscos, Pekingis, Delhis, Singapuris ja Hanois.

Hiljuti teatas Fortumo ka koostöö alustamisest Skandinaavias juhtiva parkimisteenuse pakkujaga EasyPark.