Ettevõte teatel juhatab Creative platvormi, mis juhatab sisse tüviraku-arvutite ajastu, kus nanosuuruses superarvutid saavad tänu pisikesele, võimsale ja skaleeritavale süsteemikiibile (
system on a chip
) meie igapäevaelu osaks.

Creative asutas uue platvormi haldamiseks tütarfirma ZiiLABS, mis sündis Creative’i ostetud ettevõtte 3DLabs ja Creative’i digitaalse meelelahutusüksuse (Personal Digital Entertainment Group) ühendamisel.

Zii kiip ZMS-05 koosneb kahest ARM protsessorituumast, meediatöötlusmaatriksist ja suurest hulgast lisaseadmete kontrolleritest.

Protsessor sobib erinevatele riistvaraplatvormidele ja selle jaoks on olemas arendustarkvara ning vahevara (tarkvara, mis seob kokku kaht iseseisvat rakendusprogrammi). Riistvaraehitajate jaoks tähendab see võimalust luua innovaatilisi ja piiramatute võimalustega seadmeid.

Tüviraku-lähenemist iseloomustavad:
Paindlikkus — kiip koosneb uudse tehnoloogia põhjal loodud programmeeritavatest andmetöötluselementidest.
Skaleeritavus — jõudlus 10 gigaflopsi kuni petaflops. Zii on arenenud paralleelandmetöötluse platvorm, mis on ideaalne nii kiirejälitustehnoloogia kui ka video kodeerimise/dekodeerimise serverite tarbeks.
Energiaefektiivsus — suur võimsus lubab teha rohkem vähema ajaga, mis võrdub väiksema voolutarbega.
Täislahendus — Zii platvormlahendused on valmis turustamiseks.

Zii kiipe saab ühte süsteemi integreerida pea lõpmatult, mis võimaldab luua superarvuti, kus petaflopsine jõudlus on saavutatavad masinatega, mis on sada korda väiksemad, sada korda rohelisemad ja mis maksavad sada korda vähem.

Kodulehel on võimalike lahendustena peale superarvutite veel esitletud video turva- ja jälgimislahendusi, HD video mahamängimist, 3D andmetöötlust ja senisest tõhusamat mobiilse interneti haldamist.