Nimelt peab 28-aastane kohalik mees veetma aasta trellide taga ning lisaboonusena saab ta veel ka kahe aasta pikkuse tingimisi karistuse. Süüdistuse sisuks on Overwatchi nimelisele arvutimängudele ebaausate abiprogrammide valmistamine. Selle tagajärjel teenis mees hinnanguliselt 200 miljonit Lõuna-Korea woni, ehk umbes 150 000 eurot.

Nimelt jõustus eelmisel aastal riigis seadus, mille kohaselt on videomänguhäkkide loomine ja müümine kriminaalkuritegu. Maksimaalkaristuseks on koguni viis aastat trellide taga või umbes 45 000 eurone trahv.

Professionaalsetelt mänguturniiridelt on võimalik võita väga suuri summasid. Hinnanguliselt võivad elukutselised Overwatchi mängijad teenida vähemalt 40 000 eurot aastas ning Overwatchi liigavõitjad viivad koju koguni miljoni dollari suuruse auhinna. Samuti on võimalik teenida lisaraha enda mängude striimimisega, ehk nende otsevideos näitamise eest.

Overwatchi sarnastes mängudes kasutatavad abiprogrammid aitavad tavaliselt mängijatel täpsemalt sihtida, kiiremini liikuda või vähendavad mängijale tekitatava kahju hulka.