Huvi tekkis ka meil ning otsustasime kasutada ära tutvusi Samsungi esindajatega ja üht neist “superteleritest” paar nädalat oma kodus oma silmaga vaadata. Eesmärk oli vähem keskenduda tehnilisele poolele ning pigem välja selgitada, kas toote soolane hind on õigustatud ja kas nõgus teler on ikka hea mõte.

Testimises oli meil 65-tolline mudel. Täpne tootekood on UE65JS9002TXXH ning Euronicsis näiteks on ta soodushinnaks 4000 eurot, tavahind on poolteist kilo kallim.

Ülesseadmine

Tegemist on paraja lahmakaga, mille ühest toast teise liigutamine vajab eelnevat planeerimist. Samuti on omaette katsumus teleri karbist välja võtmine ning veel keerulisem on ta sinna tagasi saada. Mõlema ülesande jaoks on vaja vähemalt kaht mitte just nõrka inimest ning natuke aega. Ettevaatlikkus on vast sobivaim märgusõna. Närvesööv pakendiga jändamine ei ole aga sugugi suur miinus, sest tavakasutaja peab seda tõenäoliselt tegema vaid korra. Ühtlasi on Samsung abivalmi piltidega juhendiga puust ja punaselt selgeks teinud, mis järjekorras, mida teha.

Tundub, et kanda tuleks ka kindaid. Kui teler lõpuks oma kohale saab, on tal 100% mitmes kohas käejäljed, ükskõik kui ettevaatlik olla. Kui veab, pole ühtegi ekraanil endal. Teler on ilusa metallraamiga, kuid näpujälgede puhastamine pole nii lihtne, kui arvaks.
Loe artiklit edasi Kahvlist