Kahvel proovis esimena Eestis Taiwani värskeimat phabletit ning heitis põgusa pilgu HTC nutitelefonide minevikku, kirjutab Kahvel.ee.

Samsung Galaxy Note, Sony Xperia Z Ultra, LG Optimus G Pro annavad kõik kinnitust sellele, et tahveltelefonidele on turgu. Teadupärast algatas suurte telefonide (või väikeste tahvelarvutite) trendi just nimelt Samsung, kuid mida aastad edasi, seda tihedamaks konkurents läheb.

Kas teada-tuntud disain ja sõrmejäljelugeja loovad One Maxile eelise konkurentide ees?

Kui esikülje järgi hinnates ja võrdlusmomendita võib mini, One'i ja Maxi omavahel sassi ajada, siis tagakülg on One Maxi puhul selgelt erinev. Oma koha on võtnud sisse sõrmejäljelugeja, mis asub täpselt kaamera objektiivi all.

Paigutus on võib-olla arusaadav, kuna see on asutatud täpselt telgjoonele, kuid arvestades, et HTC lahendus toimib Apple'i Touch ID-st erinevalt, on selle asukoht vähe küsitav.

Nimelt ei piisa siin sõrme asetamisest spetsiaalsele pinnale, vaid näpp tuleb tervenisti tumedast pinnast üle tõmmata. Kui sõrm on seejuures pisut viltu või veidra nurga all, ei pruugi telefon isikut tuvastada.

Ekraani all asuvad puutetundlikud juhtnupud täidavat mitut funktsiooni. Kui vasakul asuva tagasi-nupu eesmärk on igale Androidikasutajale enam-vähem tuttav, siis kodunupule on omistatud mitu funktsiooni.

Selle vajutamisel tuuakse sind mistahes menüüst välja, kuid teistkordsel vajutusel liigub telefon kõige vasakpoolsemale ehk BlinkFeedi ekraanile.

Nupu all hoidmise järel kuvatakse Google Now ning kiire topeltvajutus avab hiljuti kasutatud rakenduste vaate.

Loe täisteksti ja vaata rohkem pilte saidil Kahvel.ee.