Nüüd on aga esile kerkinud üks teine nutikell, mida isegi Apple'i Watch kartma peaks. See on kurikuulsa Pebble'i uus seade.

Firma kogus 2012. a kõvasti tähelepanu sellega, et suutis nutikellale Pebble Watch tervelt 10,3 miljonit dollarit Kickstarteri-rahastust leida, mis osutus selle saidi rekordiks. Müügile ilmus vidin 2013. a juulis.

Nüüd otsivad nad Kickstarteris ühisrahastust oma järgmisele nutikellale Pebble Time, mis purustas ruttu samuti ühe rekordi – sellest sai kõige kiiremini miljoni dollari eest toetust kogunud projekt.

Rõõmustava verstapostini jõudis Time 49 minuti (!) jooksul. Teisena kõige kiiremini "millini" jõudnud projekt, Reaper Miniature Bones, vajas 2 tundi ja 42 minutit. Pebble'i esikkellal kulus sama tulemuseni jõudmiseks aga 27 tundi.

Pebble Time ähvardab muide juba ka Pebble Watchi kui suurima Kickstarteri-rahakoguja trooni. Koos on enam kui 10,1 miljonit dollarit ja toetusi saab lisada 28. märtsini.

[HILJEM TÄIENDATUD] Pebble Time'il kulus kaks ööpäeva, et Pebble Watchist rohkem toetusi koguda, aga samuti Kickstarteri ajaliselt viimane kuningas alistada.

Senine kunn oli multifunktsionaalne kaasaskantav külmkapp Coolest, mis kogus 10 424 610 dollarit. Pebble Time'il on hetkeseisuga 11 milli koos.