Allikate sõnul peaksid uued AirPodsid olema müra summutavad ning niiskuskindlad. See aga ei tähenda, et tegemist oleks veekindlate klappidega. Tõenäoliselt uutel klappidel IP-reitingut ei ole ning niiskuskindluse all peetakse silmas pigem higistamise- ja vihmakindlust.

Tõenäoliselt maksavad uued klapid ka rohkem, kui praegused AirPodsid. Lisaks nokitsevad Apple'i insenerid uue kõrvaklappide laadimiskarbi kallal, mis oleks ühilduv lähiajal turule toodava AirPower laadimisalusega, mis võimaldab juhtmevabalt laadida mitut Apple'i seadet korraga.

Kuuldatavasti on firmasiseselt olnud arutluse all ka biomeetriliste sensorite lisamine: näiteks on jutuks olnud kõrvaklappidele lisatav pulsimonitor. Samsung tegi oma juhtmevabade klappide puhul näiteks täpselt vastupidi: Gear IconX nimeliste klappide esimesel mudelil oli pulsimonitor olemas, selle aasta mudelil see aga eemaldati.

Rääkides aga firma kõrvapealsetest klappidest, siis selles segmendis tahab Apple konkureerida pigem kallimate tootjatega nagu Bose ja Sennheiser. Uued klapid tulevad kindlasti välja Apple'i kaubamärgi alt ning pakuvad parema kvaliteedi (ja kõrgema hinnaga) alternatiivi samuti Apple'i omanduses olevatele Beatsi klappidele. Alguses plaaniti kõrvapealsed klapid välja lasta juba eelmise aasta lõpus, kuid tehniliste tõrgete tõttu on praegune kavandatav avaldamistähtaeg nihkunud järgmise aasta algusesse.

Uue nutikõlari kohta palju infot ei ole: võimalik on, et Apple kasutab uue kõlari puhul uut tootjat, kuid hetkel läbirääkimised käivad. Apple HomePodil on olnud võrdlemisi kehvad müüginumbrid, vaatamata asjaolule, et enamik kriitikuid on öelnud, et kõlaril on väga hea helikvaliteet.

Kõrvaltoodete müük on saanud oluliseks osaks Apple'i müüginumbritest. Näiteks müüdi eelmise eelarveaasta jooksul erinevaid kõrvaltooteid kokku 12,9 miljardi dollari eest.