Forte kirjutas juba ettevõtte fenomenaalselt edukast majanduskvartalist, sellest, et uusimate iPhone'ide (6 ja 6 Plus) müük on igati edukas ja ka tootja täpsustusest nutikella Watch ilmumisaja suhtes.

Selle jätkuks on tore teada, et 6 on müüginumbrite alusel veidi menukam kui 6 Plus. Arvestades, et see on pisema ekraani tõttu käepärasem ja ka hinna poolest soodsam, see vaevalt üllatab.

Apple'i tippjuht Tim Cook mainis, et inimesed eelistavad iPhone 6 selle suuremale vennale teatud piirkondades, kuigi ei nimetanud neid. Küll aga on teada, et iPhone 6 Plus on veidi populaarsem Aasia riikides.

Miljard valmis!

Tim Cook mainis veel, et Apple tootis 22. novembril 2014 miljardenda nutiseadme ehk opsüsteemi iOS jooksutava seadme. Nende hulka kuuluvad iPod, iPad ja iPhone.

Jah, esimene miljard on koos ja selle täitis (ning uut alustas) muuseas 64 GB kosmoshall iPhone 6 Plus.

Apple ei saada seda müügile, vaid jätab endile mälestuseks. Nad igaks juhuks ei maini, kuhu täpselt, et keegi ei hakkaks himustama.

Uus Steve Jobsi film

Järgmiseks Jobsiks valitud Fassbender (Foto: REUTERS)

Steve Jobsi elust on ilmunud Apple'i legendaarse tippjuhi surma järel juba kaks filmi, mõlemad 2013. aastal.

Esimesena valmis "iSteve" (Justin Long peaosas, Wozniaki rollis Jorge Garcia), teisena "Jobs" (Ashton Kutcher peaosas ja Wozniaki rollis Josh Gad).

Nüüd hakkab ilmet võtma ka pikalt planeeritud, Jobsi ametlikul elulooraamatul põhinev draama, mille stilistilised eeskujud "Moneyball" ja "The Social Network".

Universal sihib seda 2016. aastasse, Jobsi kehastab tõusev täht Michael Fassbender, Wozniakki aga menukoomik Seth Rogen ("Intervjuu"). Veel on tuntud nimesid nagu Jeff Daniels (John Sculley rollis) ja Kate Winslet.

Stsenarist on endiselt Aaron Sorkin, režissööritoolil istub Danny Boyle ("Rentslimiljonär").