Steam

Sel nädalavahetusel saab omale tasuta Tower Defense mängu Fortified ja Steami ühe populaarseima Battle Royale mängu Totally Accurate Battlegrounds.

Lisaks saab nädalavahetusel tasuta mängida strateegiamänge Forts ja Tooth and Tail.

Nädalavahetuse pakkumise alt aga saab omale Subnautica 20% soodsamalt osta. Pakkumine kehtib kuni 11. juunini.

Xbox


Xbox Live Gold kasutajad saavad sel nädalavahetusel, kuni esmaspäeva hommikuni kell 10:00 (Eesti aja järgi), tasuta mängida Destiny 2 ja NBA 2K18.

Loomulikult on sel ajaperioodil mõlemad mängud ja lisad soodsamalt müügil ning juhul kui oled otsustanud omale mängu osta, siis kogu nädalavahetusel toimunud progress jääb alles.

Lisaks sellele on E3 2018 tähistamiseks käimas suur soodusmüük, mille ajal on Xbox One konsoolid soodushinnaga, Xbox Live Gold ja Xbox Game Pass on üheks kuuks Xbox Stores 1 euroga ning loomulikult on suures valikus mänge kuni 50% soodsamalt.

PlayStation


Täna algas Days of Play soodusmüük PlayStation Stores ja edasimüüjate juures. Kuni 18. juunini pakutakse soodsalt mänge, PlayStationi konsoole ja lisaseadmeid, teenuseid ja muud kaupa.

GOG.com suvine soodusmüük

GOG.com’is on endiselt käimas suvine soodusmüük, mis kestab kuni 18. juunini.

E3 2018

Loomulikult ei pääse sel nädalavahetusel ei üle ega ümber ka E3 2018 teemast. Sest laupäeva õhtul algab kell 21:00 (Eesti aja järgi) EA pressikonverents ja pühapäeval kell 23:00 saab vaadata Microsofti pressikonverentsi. E3 2018 teemaga saab lähemalt tutvuda siin.