Fookuses on täna auto - Lexus GS450h, millega Mart ja Henrik sõita said ja sellest oma kogemusi jagavad.

Lexus on Henriku sõnul oma tippsõiduautos GS450h teinud peaaegu kõik selleks, et eraldada juht teest ja muust välismaailmast. Mardi meelest see päris nii pole, pingelistemates olukordades pidavat asi maalähedasemaks muutma.

Henriku meelest teeb kogu selles autos olev elektroonika juhtimise väga mugavaks, sest Tallinna ja Tartu vahel pidi ta pidurdama vaid korra, kuid Mart arvas, et see tekitab libaturvalisuse ja õpitud abituse tunde.

Nad arutavad, kes vastutab sellistes sõidukites auto käitumise ja reisijate turvalisuse eest, ning jagavad üldmuljeid GS450h'st enesest.

Lühemalt räägib Mart Sony vee- ja põrutuskindlast nutitelefonist Xperia Go, mida saab soovitada suurtele matkafanaatikutele või muidu karmides oludes tegutsevatele inimestele.

Henrik ja Meelis räägivad ka oma üsna headest kogemustest Windows 7 uuendamisel Windows 8-le.

Ajast ja arust patendisüsteemi kohta tuli järjekordne uudis: sedapuhku patenteeris Apple raamatulehekülgede pööramise. Ning Saksa linn, mis läks mõned aastad tagasi suure meediakära saatel üle Open Office'ile, teatas tagasisiirdumisest Microsoft Office'i peale.

Koolirubriik: kuidas nutitelefoni kõnede statistikat näha?

Kuula Digitundi või lae see alla Raadio 1 leheküljel!