Tasub muidugi arvestada, et nii nagu on ajaga muutunud Nissan Pulsari mudelid, on arengu läbi teinud ka teleklippide kvaliteet, nii et loodetavasti annab lugeja andeks, et vanemad klipid päris HD kvaliteedis ei ole.

1. Esimene Nissan Pulsari teleklipp pärineb maailma kuklapoolelt ja on tehtud aastal 1984. See klipp tõi Pulsari austraallaste teadvusesse ning esitab väljakutse nii iganenud väärtustele, kui konkurentidele, nagu Toyota Corolla. See Pulsar oli mõeldud noortele inimestele, mis kajastus ka stilistikas, mis on ajastutruult trendikas ning tempokalt nooruslik.
2. Kui Pulsar oli austraallaste teadvusesse jõudnud, hakati seda juba 1985. aastal turustama kui väga rikkaliku standardvarustusega autot. Reklaamimaailmas on tavaliseks see, et pika tuima loetelu asemel edastatakse sõnum läbi väikse huumoriprisma. Nii ka selles klipis.
3. 1986. aastal kasutati “klassikalist ameeriklast” Paul Newmani selleks, et ta ütleks konkreetselt, et Pulsariga võidad. Võidu tõid Pulsarile viis ust, viiekäiguline manuaalkast ja palju muud, nii et kokkuvõtlikult võib öelda, et 86. aasta Pulsar oli üldse üks viis pluss auto konkurentide Toyota ja Fordi ees!
4. Kanadas läheneti 1987. aastal uuele sportlikule Pulsari mudelile veidi teistpidi. Lisaks elementaarsetele väärtustele, mis teevad autost hea auto toodi välja ka lisaväärtused, mis tegid Pulsarist Pulsari. Ehk siis näitlikustati, et seda “inimrassile mõeldud” autot saab kasutada ka nii juuste kuivatina kui kohana, kus päevitada.
5. Kõikide jaoks aga, kes mõtlevad mis vahe on 1988. aasta Pulsaril ja akvaariumil, siis see on tehtud mõnusa värvigammaga nupukas IQ klipp. Selles klipis ainsa elusolendina üles astuv papagoi näiteks ei tea seda.
6. Üheksakümnendad tõid Nissan Pulsari mudelivärskenduse. Selle sama, mida siinmail Nissan Sunnyks kutsuti. Austraalias sai see auto lausa nii populaarseks, et võitis Aasta Auto tiitli. Klipist selgub, et lisaks Pulsari suurenenud jõudlusele ja vähenenud kütusekulule on tema konkurendiks saanud koos Corollaga ka Honda Civic.
7. Autoklipid ilma autodeta on reklaaminduse ülim tase. Sellepärast on ka väga õnnestunud see 1994. aasta Nissan Pulsari klipp. Auto ja politsei seos on samuti väga hea, sest just autoroolis istudes on korralikul inimesel suurim võimalus politsei huviorbiiti sattuda.
8. Pulsari baasvarustuse lisade nimekiri on muljetavaldav. Sageli isegi nii muljetavaldav, et pikali ei kuku mitte ainult inimesed vaid ka sillad ja laevad nagu selles viieteist aasta taguses klipis.
9. 2000. aastal nägi Aasias ilmavalgust uus Nissan Pulsar. Euroopas kandis selle kaksikvend nime Nissan Almera. Kampaania, mis selle auto turule tõi oli küllaltki agressiivne, mis kajastub ka klipis, kus reeglitest ja keeldudest lihtsalt läbi sõidetakse.
10. Kui sul on aga erinevatest Pulsari mudelitest pilt päris kirjuks läinud, siis siin on lõpetuseks ka uue Nissan Pulsari teleklipp. See on ka esimene Pulsari teleklipp, mida Eesti kanalites kunagi näidatud. Klipp ise on elegantne ja tasakaalukas, mis mõeldud kõigile neile, kes soovivad mitte lihtsalt sõidukit, vaid autot, mis pakub ka uut kogemust.
Rohkem infot uue Pulsari kohta leiad www.nissan.ee
Jaga
Kommentaarid