Nii nagu tänavu kevadel Genfi autonäitusel suurt furoori tekitanud sõsarmudel V60, on ka V60 Cross Country mitmekülgsete kasutusvõimalustega pereauto, mis tunneb end ühtviisi kindlalt nii linnas kui ka maal. Just see “maal” on võlusõna, mis teeb V60 CC-st tõenäoliselt ka Maarjamaal ühe ihaldatuma sõiduvahendi.

Võime sõita nii maanteel kui metsarajal, aga vajadusel ka tee pealt veidi kaugemale põigata on Volvo Cross Country mudeleid iseloomustanud alates nende turuletoomisest aastal 1997, kui V60 esmakordselt linnakärast eemale, Rootsi metsade vahele pürgis.

Eestlased on Volvo Cross Country mudelid hästi omaks võtnud. Kõrgem kliirens, hea ülevaade liiklusest, kerge ja täpne juhitavus, mahukas pakiruum ja ridamisi mugavuslahendusi teevad neist nauditavad teekaaslased mitte ainult perede vaid ka näiteks seiklusspordi harrastajate seas. Lisaks on CC-d ka lihtsalt väga ilusad!

Kõrgem kliirens

Võrreldes V60-ga on V60 Cross Country kliirens kuni 75mm kõrgem, väljaspool teid sõitmist toetavad ka spetsiaalne Cross Country veermik ja vedrustus.

Nelikvedu on põhivarustuses, nagu ka mägipidur, elektrooniline stabiilsuskontrollisüsteem, Corner Traction Control funktsioon, mis suunab veojõu jaotust kurvides ja spetsiaalne Off-Road sõidurežiim, mis tõepoolest ahvatleb teelt maha keerama.

Nii nagu kõik teised 60- ja 90-seeria mudelid, tugineb uus V60 Cross Country mitmeid auhindu pälvinud skaleeritaval SPA – tootearhitektuuriplatvormil.