Täiustatud Volkswagen Touareg on varustatud kõikvõimalike juhiabi- ja turvasüsteemidega. Ka vaatab armatuurist vastu seni suurim digitaalne näidikuteplokk, mida sel “lipulaevmaasturil” nähtud.

Tootja sõnul on uus Touareg Volkswageni kõige täiustatum mudel läbi aegade. Muuhulgas on vunki lisatud ka nelikveole ja timmitud veojõu aktiivset ümberjagamise süsteemi, et anda autole veel rohkem olekut, mida saab iseloomustada uudissõnaga “lipulaevmaastur” (toimetaja märkus: Kuna tootja oma pressiteates kõneleb täiustamisest, uuenduskuurist ja uuendamisest, ei ole kohe alguses selge, kas presenteeritakse uut generatsiooni või on tegu tavapärase mudeliuuendusega. Tõde selgub allpool).

Iga kord, kui Volkswagen saadab välja pressiteate uue mudeli kohta, saame lugeda veel ägedamast virtuaalsest näidikuteplokist. Erandiks pole ka uue põlvkonna Touareg.

Seekord räägib tootja uuenduslikust juhtimisruumist (auto või hoopiski praam?!), kuhu on installeeritud seninägematu täisdigitaalne näidikuteplokk, mis koosneb mitmest erinevast ekraanist. Nuppe ja lüliteid enam ei ole, kogu infolust on värvikalt näpitav

Loe lähemalt Acceleristast.