Mersu muuseumis avatakse peagi SLS AMG'le pühendatud näitus. Selle peategelane lennutati maast 42 meetri kõrgusel olevale katuseterrassile avatud kajakatiibustega, kuigi teatud rolli mängis ettevõtmises ka 120-tonnine kraana...

SLS AMG on üks kaasaja kenamaid retrofotosuperautosid, mis kummardab iga oma detailiga tulevikuga võrdselt ka legendaarsele 300SL'ile endale. Kui vanal avanesid uksed üles paratamatusest - kõrged läved tulenesid auto kandmiku ehitusest -, siis uuel on see puhtalt kummardus ajaloo suunas ning ühtlasi on salongi sisenemine muudetud ebamugavaks lihtsalt stiilsuse mõttes.

Kena masina 6,3-liitrine V8 arendab 571 hj ja 650 Nm väänet ning sellest on plaanis ehitada ka hübriid ning koguni puhtalt elektriline versioon. 7-astmelise kahe siduriga automaatkasti järel jõuab mootori jõud tagaratastesse ning esimene 100 km/h tuleb kätte 3,8 sekundiga. Tippkiiruseks märgitakse 317 km/h.

Kallite autode kõrgete majade otsa toimetamise trendi juures tegi otsa lahti Porsche, mis lasi aprillikuise Shanghai autonäituse eel oma neljaukselise sportauto Panamera viia vertikaalasendisse ning toppida kõrghoone lifti, et see Shanghai World Financial Centeri 94. korrusele sõidutada.