Kontserdi andis James Werts koos saksofonikvartetiga SaxEst niimoodi, et iga muusik esines erineva Nissani tarbesõiduki kaubaruumis. Kuna muusikud üksteist ei näinud, siis tuli teist muusikut õhust aimata, mis on tehniliselt keeruline ülesanne.

Tuntud laulja James Wertsi sõnul tunnetavad muusikud üksteist omamoodi kuuenda meelega ja kontsert sai suuremate viperusteta tehtud. “Ma ei ole kunagi enne auto pagasiruumis kontserti andnud ja see oli mulle endale üks omapärasemaid esinemisi. Siiani oli minu kõige eripärasem kontsert lageda taeva all ja lumesajus keset Kuutsemäe suusanõlva,” ütles Werts.

Kontsert toimus neljapäeval Nissani Record Breaking Range Põhjamaade tuuri raames, mille lõpetas Tallinna sündmus. Ringsõidu 23 etapi jooksul sooritati erinevaid rekordeid. Näiteks läbiti rekordkiirusega takistusrada täielikult kaetud akendega autos, ainult sõiduki kaameraid kasutades.

Nissan tutvustas Tallinna üritusel oma uusi crossover'eid Qashqai ja X-Trail, uut linnaautot Micra ning erinevaid tarbesõidukeid.

Vaata lisainfot Nissani kodulehelt.
Jaga
Kommentaarid