Ta istus oma 113 000 eurot maksva Porsche Cayenne'i rooli ja kihutas sellega otse teenindussalongi sisse, mis lõhkus selle (peamiselt klaasist koosneva) seina.

Rahulolematu mees väitis, et ta tellis umbes 63 000 eurose ettemaksu alusel Porsche Panamera Sport Turismo, millel polnud aga lubatud 4D-kerekontrollisüsteemi.

Salongi esindajad keeldusid siiski tellimust tühistamast ja raha tagasi andmast. Läbirääkimised kestsid tulutult umbes pool aastat, kuni mees otsustas midagi drastilist ette võtta.

ekraanitõmmis

Turvakaamera-video näitab, kuidas valge Cayenne hoonesse sisse sööstab ning kahe administraatori õuduseks otse nende laua ees peatub.

Korravalvurid võtsid 42-aastase huligaankliendi vahi alla ja ta sai kaela süüdistused vara kahjustamise, avaliku ohutus rikkumise ja teiste inimeste ähvardamise eest.

Kui ta pärast oma vägitükki uuesti vabadusse pääses, naases mees salongi ja talle tuli uuesti politsei kutsuda. See päädis siiski kahetunniste läbirääkimistega, mille lõpuks salongi esindajad nõustusid deposiidisumma tagastama.