Nissani ametlik maaletooja Balti riikides Nissan Nordic Europe OY tähistab Qashqai edu erimudeli STYLE turuletoomisega. Nissani mudelid Qashqai ja Qashqai+2 STYLE kuuluvad Acenta varustusklassi ja neil on kaheliitrine bensiini- või diiselmootor. Mudelil Juke STYLE on 1,6-liitrine turbomootor. Peale selle kaunistavad neid mudeleid kroomitud küljepeeglid, udutulede ilurõngad ja küljeliistud.

Erimudel STYLE ahvatleb erilise müügipakkumisega. Mudelite Qashqai STYLE hinnad alates 17 490 eurost ja Qashqai+2 STYLE hinnad alates 19 990 eurost. Nissan Nordic Europe OY Eesti haru Balti riikide turundusjuht Henri Daum märgib: "See on Nissani kingitus meie ustavatele klientidele".

Qashqai järgmine mudel, mis jõuab turule 2014. aastal, kujundatakse, projekteeritakse ja toodetakse Ühendkuningriigis. See tähendab, et Nissani investeerib Qashqai tootmiseks Ühendkuningriiki kokku üle 422 miljoni naela.

Nissan Qashqai on üks Euroopa populaarsemaid autosid. Mudel on neli aastat järjest pälvinud kõrgeima hinnangu Euroopa rangemaid kvaliteediteste tegevalt Saksamaa autorikete hindamise organisatsioonilt ADAC, lisaks on seda Euro NCAPi ohutuskatsetes hinnatud viie tärni vääriliseks.

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!