Valdemaras Gudauskas sättis end kahe liikuva Toyota RAV4 vahele ning laskus autode liikudes ja hargnedes spagaati, hoides samal ajal rihmade abil tasakaalu.

"Ei midagi keerulist. Kõige tähtsam, et autod liiguksid ühtlaselt, ja see vajab proffe rooli taha. Minul oli vaid vaja tasakaalu hoida," kommenteeris mees ise.

Vaata videot:
Meenuta Volvo-reklaami Van Dammega peaosas:

TopGeari aasta auto valimise aktsiooni raames alustasid 22 autot koos kohalike kuulsuste ja autoajakirjanikega teekonda Kaunasesse, esmalt pakuti aga etendus kohapeal. Pühapäeval jõuab teekonnal autoteste tegev "karavan" Riiga, järgmisel teisipäeval Tartusse, kolmapäeval Pärnusse ja neljapäeval Tallinna. Igas peatuspaigas korraldatakse ka avalik autošõu.

Avaüritusel Vilniuses võistlesid näiteks kaks ragbitiimi auto lükkamises, ajakirjanikud võtsid mõõtu 20-meetrise raja läbimisel kõige aeglasemalt ilma peatumata, Tartu Ahhaa-keskuse esindajad demonstreerisid eksperimendis auto õhkpatjade tööd. Üks õhtu tipphetki oli rammumees Vidas Blekaitise etteaste - ta lükkas ühe sõrmega Renault Captur sõiduautot 20 meetrit 28,25 sekundiga.