See V8 arendab küll vaid 180 hj, mis on nii väikese autokese liigutamiseks aga padupiisav. Taolise agregaadi talitsemiseks tuli loomulikult teha väga suur hulk ümberehitustöid, millest torkavad esimesena silma need DTM'i stiilis ülilaiad küljekarbid. 18-tollised rattad on ees 230, taga aga koguni 320 mm laiad, teatab Lazareth.

Mõistagi on see keskmootoriga metsik sõiduriist tagaveoline. Käigukastina on kasutusel viiene manuaal. Kogu masina vedrustus on täielikult ümber ehitatud, kusjuures tagumine vedrustus paikneb horisontaalselt. Tagantvaates paistab see Twingo välja kui väike traktor või teerull. Madal kõrihääl on sel jällegi laenatud justkui mõnelt USA muskelautolt.

Salongi on jäänud alles vaid kaks kohta, mida markeerivad MOMO korvistmed. Kogu selle lõbu saab Lazarethilt kätte umbes 70.000.- euro eest. See on suurepärane lelu inimesele, kes soovib oma jaurav-möirgavale V8'le alati võimalikult lähedal olla. Ja seda tehes loomulikult mõnusa ekstsentrikuna välja paista.

Olgu öeldud, et Lazareth oli see sama ettevõte, mis paigutas quadbike'ile BMW 500 hj V12 mootori ning nimetas loodud monstrumi Wazuma V12. Järgmisena panevad vägevad prantslased sääreväristajale V6 vahele?