Esimest korda enti säärasest sõidukist avalikkusele teada eelmise aasta detsembris, kui masin ilmus Donkervoorti jõulukaartidele. Seejärel oodati esitleust juba Genfi autonäitusel, kuid debüüt lükati teadmata põhjustel edasi, kirjutab AutoNet.

GTO seisab toruraamil, mis valmistati süsinikkiust, aluminiumist ja terasest. Kerepaneelid on süsinikplastist. Mootoriruumis peitub viiesilindriline 2,5liitrise töömahuga Audi jõuallikas, mida kahe ettevõtte insenerid koos kergemaks püüdsid muuta. Lõpptulemusena jõutigi 30 kilogrammi võrra kergema mootorini, kui Audi RS3 või TT RSi omad. Donkervoorti pressiteates öeldakse, et kaalu vähenemine saavutati mitmete detailide väljavahetamise ning summutitorustiku asendamise tulemusena.

Sõitjateruumi paigaldatud spetsiaalsest nupust võib muuta auto võimsust 340 või 400hobujõuliseks. Käigukastiks on viiene manuaal. Kogu komplekt kiirendab paigalt kolme sekundiga sajani ning suudab maksimaalselt 255 km/h ringi kihutada. Keskmiseks kütusekuluks lubatakse 10 — 12 liitrit saja kilomeetri kohta. Muide, D8 GTO on esimene Donkervoort, mis komplekteeritakse veojõukontrolliga.

Uue rotsteri toomisega tehakse algust järgmisel aastal, kusjuures esimene, 25st autost koosnev partii, on juba eeltellimustega maha müüdud. Esimesed eksemplarid peaksid valmima eeloleval suvel, hinnad jäävad vahemikku 100 kuni 150 tuhat eurot.