Nalja saab Clarksoni juhtimisel selles pikas saates küll, kuigi üldpilt mõjub ikka kliinilisena. Kohal on kõik parimad briti autoinimesed nagu Stig, manalateele suunatud Fifth Gearist pärit Vicky Butler-Henderson ja Tiff Needell, hulk kohalikke kuulsusi ja loomulikult terve plejaad kõige kiiremaid, võimsamaid ja uuemaid superautosid, millega nii külg, nina kui ahter ees kummisuitsus teed otsitakse.

Üldmulje jääb selleaastasest filmist samasugune kui eelmistestki: Clarkson teeb rahulikult oma Clarksoni asja edasi ega üritagi teeselda, et tal on end tarvis kellelegi teisele tõestada. Ühelt poolt võtab see kogu saate tempo rahulikuks ja sõbralikuks, teisalt võinuks seda juhtida ka keegi Clarksoni teisik, kuna Jeremy stiilis lauseid ja mõttekatkeid oskab moodustada juba iga laps ning väljakukkunud teos on kokkuvõttes täiesti tüüpiline.

Selge, et Clarksoni ja Top Geari kõrvale oleks tarvis veel tugevaid tegijaid, ent kui ka Fifth Gear ei suutnud nende tolmuses kiiluvees vastu pidada, siis on esialgu kellegi teise suurt tulemist küll raske näha. Top Gear ise alustab juba 15. novembril uue hooajaga pihta. Clarksoni DVD on internetis juba saadaval ja müügil. Mõne aja on see üleval ka YouTube'is.