AS Delfi juhatuse liige Allan Sombri ütles, et keskus on ainulaadne oma erinevate võimaluste poolest mis loovad soodsa pinnase erinevate sõidukitega seonduvate sõidu-, vabaaja-, ja õppeteenuste pakkumiseks. Nüüd ei ole Delfi enam ainult virtuaalne vaid pakume lisaks liiklusohutusalastele teemaarendustele ka käegakatsutavat võimalust kõike omal nahal järgi proovida. Kõigile on avanenud suurepärane võimalus ühildada meeldiv kasulikuga.

Indrek Madar, OÜ Autosõit juhatuse liige lisas, et liikluskasvatuse turundamine on keeruline valdkond – tegemist on laiemas mõttes sotsiaalse projektiga (liikluskasvatus) ning oleme mõistnud et läbi tugeva organisatsiooni ja atraktiivsete koostööpartnerite on võimalus tõsta inimeste huvi liikluses toimuva ja liiklusturvalisuse vastu. Samuti sunnib olukord turul otsima uusi tooteid/teenuseid, mida pakkuda. Vabaaja sisustamine ning meeleleahutuse pakkumine on suund kuhu järgnevatel aastatel kindlasti rohkem panustame. Koostöö Delfiga loob selleks suurepärase võimaluse.

OÜ Autosõit korraldab erinevaid liiklusohutusalaseid koolitusi ja vabaajaüritusi üle Eesti. Möödunud aastal ületas klientide arv 15000 piiri. Kolm aastaringset Libedarada, ulatuslik õppeklasside võrgustik, kvaliteetsed sõidukid ning e-autokool loovad klientidele suurepärased võimalused uute teadmiste omandamisel ning päevapingetest lõõgastumisel.

Fotosid Delfi Libedarajast vaata SIIN.

Ainsa autokoolina Baltikumis omab Autosõit OÜ ISO9001:2008 kvaliteedijuhtimis-süsteemile vastavuse sertifikaati. Alates 17.06.2009. a on ettevõte Euroopa Liiklusohutuse Harta (European Road Safety Charter) liige. Tegemist on suurima liiklusohutuse platvormiga, milles osalevad 27 ELi liikmesriiki.

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!