Saate juhatab sisse tõeliselt kena neoretro kuues Fiat 500, mis saatejuhile endale ehk nii väga ei meeldigi, ent seda hindav naisterahvas ei suuda oma vaimustust varjata. 500 on üks viimaste aastate õnnestunuma disainiga väikeautosid, Venemaa vaatevinklist vaadates ka üks kena ja stiilne sapakas, mille kujustanud disainer edutati seejärel Ferrarisid looma.

Vene Stigi nahkses peos sooritab Fiat 500 senise tabeli pea kõige nõrgema tulemuse. Šoppama sõidetakse Opel Corsa, Toyota Yarise ja Peugeot 207 RC seltsis, üritades daamide abiga nendes selgusele jõuda ning neisse võimalikult ohtralt tarbekaupa sisse pungitada.

Kohalik kuulsus on näitleja Valeri Nikolajev, ent temaga tehtud intervjuu läheb küll Top Gearide ajalukku kui üks kõigi aegade kõige igavam ettevõtmine. Ringiaeg ei tule tal Lada Kalinas aga sugugi kehv.

Naisterahvastest sõidukisõltlased armastavad kanda kaasas pisikesi trofeekoeri. Et need ohuolukorras viga ei saaks, õpetatakse kutsukeste kinnitamist tagaistmel spetsiaalse turvavööga. Üldiselt jääb see Vene Top Geari osa aga väga lahjaks ja igavaks saateks, kust kohalik noot pea puudub.