Vastne Touareg Executive Edition täiendab populaarse linnamaasturi mudelivalikut ning avaldab muljet kallihinnalise varustusega. Lisaks „Malbec Red“ kerevärvile on elegantne erimudel väljast äratuntav ka põhivarustusse kuuluvate 20-tolliste mustade “Mallory” valuvelgede järgi.

Ostjate käeulatuses on ka kõik muud, 20- ja 21-tolliseid valuveljed, aga just “Mallory” on see üks ja ainus, mis viinamarja karva autoga tootja nägemuses kokku klapib. Veinikummardaja Touaregi stiilset välimust täiendavad tumendatud taga- ja küljeklaasid, samuti kirsipunaseks toonitud leed-tagatuled.

Touareg Executive Editioni hinnaline eristumine jätkub ka interjööris. Kallihinnalise üldmulje loovad rombimustrilise musta nappanahaga kaetud istmed ning tubakakarva niidiga tehtud kontrasttoonis tepingud.

Sõidumugavust lisavad kliimaseadmega varustatud esiistmed juhile ja tema kaasreisijale esireas. Lisaks temperatuurile saab neil istmetel nupuvajutusega reguleerida ka tuulutust.
Touareg Executive Edition 150 kW/204 hj keskmine kütusekulu on 6,6 l/100 km, keskmine CO2-heitme hulk 173 g/km, energiaklass B

Interjööri ilmestavad arvukad väärispuidust ehisosad, roostevabast terasest ja valgustusega ukseläved kirjaga „Executive Edition“ ning eraldi reguleeritav miljöövalgustus.

Veinifänni veinikarva Touareg ei ole odav auto. Veinilembuse eest tuleb maksta summasid, mis algavad 64 925 eurost. Selle eest saab 150 kW/204 hj V6 TDI Touaregi.