Populaarne Soome kohtinguportaal Nettitreffit küsis vabadelt ja vallalistelt naistelt, millised levinud automargid mõjuvad neile kõige ahvatlevamalt. Ka paluti nimetada need margid, mis mõjuvad kõige ebaseksikamalt, kirjutab Accelerista.com.

Soome ja Eesti tänavapilt ja autopargi keskmine vanus on sarnased; vahemaad sihtpunktide vahel pikad ning asustustihedus hõre. See tähendab, et autost ei saa mõnel juhul partnerit valides üle ega ümber – tahad kallimale külla sõita, tuleb minna autoga.

Kui võrrelda Eesti ja Soome uute autode müügiedetabelit, siis oleks see justkui üks-ühele teineteise pealt maha viksitud: kord Škoda peal ja Toyota all, siis jälle Toyota tipus ja Škoda all. Ka armastavad eestlased ja soomlased sõita Nissani ja Volkswageniga.

Nettitreffiti vallaliste naiste küsitluse tulemusi lugedes võikski püüda arvata, millised automargid asetaksid seksikamate tippu eesti kaunitarid.

Uuringu põhjal nimetab koguni 12% partneriotsingutel naistest, et auto on neile vähemalt sama oluline kui partner ning seetõttu on tähtis ka, et kallimakandidaadil oleks isiklik “õiget marki” sõiduvahend.

Siinkohal tasub siiski meelde tuletada, et ennast populaarses kohtinguportaalis promodes ei ole mõistlik autot üleliia esile tõsta või oma mootoriarmastust üle tähtsustada – see võib vastupidiselt auto omanikku naeruvääristada ning jätta ta ilma 88% naiste tähelepanust.

Aga isegi need naised, kes ütlesid, et autod neid kohe sugugi ei huvita, leiavad, et korralikul mehel peab auto olema. Koguni 86% vastanutest leidis, et autota mees ei ole mingi mees.

Huvitaval kombel leiab vaid 37% meestest, et naisel peaks olema auto; samal ajal kui juhtimisõigust (juhiloa olemasolu) peavad mehed naiste juures oluliseks lisaväärtuseks.

Kolmandik vallalistest tüdrukutest on veendunud, et auto on lihtsalt üks plekist abivahend punktist A punkti B liikumisel ning ainus, mida nad nõuavad, et Plekk-Liisu oleks puhas ja sõidukorras.

59% vallalistest kaunitaridest, kel on auto, tunnistavad, et nende jaoks on väga tähtis oma neljarattalist sõpra korras ja ühegi kriimuta hoida.

ekraanitõmmis