• Moodne välimus ja kaasaegne tehnoloogia
  • Micra sobib noorele ja aktiivsele linlasele, paarile, perele
  • Eesti hinnad selguvad aprillis, müügile jõuab mais

Horvaatia üht pärli, Dubrovnikut ilmestavad mäed, sini-sinine meri, aga ka konkurents Veneetsiaga. Ajaloolise tausta muudavad värvikaks Austria-Ungari keisririigi koosseisus olemine ning paraku ka alles 1990’ndate alguses toimunud kodusõda.

Samal ajal kui siinmail käis kodusõda, jõudis Euroopa autoturule juba teine Nissan Micra põlvkond. Võib-olla mäletab keegi veel selle auto iseloomulikku esiosa, mis nägi välja üsna sarnane hiljem Eestiski populaarseks saanud Nissan Maxima esiotsaga.

Ülesvuntsitud Dubrovniku ajalooline punaste katustega vanalinn on suviti turistide meelismagnet. Tänaseks on sõjahaavad peidetud sügavale inimhingedesse. Linnaelanikes tekitavad elevust aeg-ajalt vanalinnas toimuvad telesarja “Troonide mäng” filmivõtted. Just siin filmiti kaadrid teise ja kolmanda hooaja Lannisteride kuningalinnast (Kings Landing).

Üritame tabada biiti: võiks ju tänast viienda põlvkonna Nissan Micrat võrrelda linna saabunud printsiga, kes võitleb ülemvõimu eest tihedal kompaktautode (B-segmendi) turul. Nissan Micra Viienda ambitsiooniks on müüginumbritega seljatada Hyundai i20, Citroën C3, muidugi Škoda Fabia; pidada maha üks korralik mõõgavõitlus müügitabeli alguspoolega – Prantsuse prints Renault Clioga, ning tema ustavate liitlastega Saksamaalt, Ford Fiesta, VW Polo ja Opel Corsaga.

Kui prints, siis olgu päris! Dubrovnikus võtsime Micra põhjalikult ette ja uurisime, mis nõidustega ta rivaale võitluses trooni pärast üllatada võiks?
Loe edasi siit