Volkswagen tutvustab tänavusel Sunshine Touril uuendatud Beetle’it. Legendaarne sõiduk saab uue disainiga kaitserauad, värsked kerevärvid, uued polstrimaterjalid ja rea individualiseerimisvõimalusi. Ürituse kõrghetkeks aga saab erimudeli Denim esitlus. Sellel on teksariide-sarnasest materjalist pehme katus ning ridamisi toredaid, purjeriidest disainielemente. Uus Beetle Denim teeb kummarduse 1974. aasta legendaarsele mudelile „Jeans Bug“.

Sarnaselt eelmistele kokkutulekutele on ka tänavune Sunshine Tour mõnus seltskondlik üritus, kus põrnikaomanikud saavad imetleda teisi sõidukeid ja ajada ainult asjassepühendatutele mõistetavat Beetle’i-juttu.

Külastajad võivad valmistuda vägevaks vaatemänguks, sest toimub ka traditsiooniline ülesputitatud sõidukite esitlemine ja suur väljanäitus. Tänavune moto „Crazy – ei midagi harilikku“ jätab sõidukite täiustamisel fantaasiale ohtralt ruumi.

Üks Sunshine Touri kõrghetki on laupäeval, 20. augustil toimuv tähesõit. See stardib keskpäeval mitmelt poolt Lübeckist, näiteks Gollani kultuuridoki ja Rannasalongi juurest. Esimesed osalejad peaksid Travemündesse Brügmanngartenisse jõudma päeval kella ühe paiku. Seal võtavad neid vastu tuntud Saksa telesarja „PS Profis“ saatejuht Sydney Hoffmann ja räppar MC Fitti, kes kõige erilisemaid autosid ka „Beetlewalkil“ tutvustavad.

Mitmekesisus iseloomustab kogu üritust ning tõelist rannaatmosfääri loovad parkuurijad, DJ-d ja ansambli „Max and Friends“ kontsert. Meelelahutust jätkub kogu perele, alates „Miss Beetle’i“ konkursist kuni Beetle’i-heite võistluseni.