• Uuenenud Peugeot 308 parimad uudised tulevad kapoti alt
  • Uus kaheksakäiguline automaatkast on väga hea
  • Lihtsamas varustuses luukpära hind algab 14 900 eurost
  • Universaalkerega 308 SW hind algab 15 900 eurost

Ingliskeelse sõna facelift vasteks pakuvad veebisõnastikud niisugusi mõisteid nagu „iluravi“ või „näoringlõikus“. Igatahes on tegu välimust värskendava tegevusega.

Nii vaadates pole Peugeot 308 kallal äsja toimepandud protseduur kindlasti facelift, sest „uue“ ja „vana“ 308 väliste erinevuste avastamiseks tuleb kasutada kui mitte mikroskoopi, siis tugevat luupi kindlasti.

Pealgi on see „vana“ 308 ainult nelja-aastane, nii et kortsusid kukla taha kokku vedada või „kanavarbaid“ silmanurkadest eemaldada polnudki vaja.

Aga progressi tuvastamine – mis siis, et see pole facelift, vaid pigem make-up – ei tohiks keeruline olla, sest pressiteate kohaselt evib „uus“ 308 „jõuliselt vertikaalset iluvõret“, „elegantset kapotti“ ja „LED valgussignatuuri kõikidel varustustasemetel“.

SÕITJATERUUMIS PAISTAB SILMA UUENENUD INFOLUST

Ka seest pole 308 suurt muutunud: ikka seesama i-Cockpit, kus näidikuplokki tuleb vaadata üle imepisike rooli. Muidugi tehti ohtralt täiustusi-täiendusi infolusti- ja juhiabisüsteemidesse, mõned neist on õnnestunud, mõned mitte eriti.
Loe edasi siit