1. jaanuarist 2011 Fiati esindusõigused Eestis ametlikult üle võtnud United Motors alustas sel nädalal Fiati autode müüki United Motorsi Peetri keskuses, samuti Pärnus ja Kohtla-Järvel. Fiati järelmüügi teenuseid hakkas United Motors pakkuma lisaks nimetatud keskustele ka Tartu esinduses. United Motorsi Tallinna esindus keskendub BMW ja MINI sõidukite müügile ja teenindamisele. BMW ja MINI müüki ning teenindamist jätkatakse ka Tartus ning teenindamist ka Peetri, Pärnu ja Kohtla-Järve keskustes.

AS United Motorsi juhatuse esimees Kaljo Karilaid ütles, et ettevalmistused Fiati müügi ja teeninduse ülevõtmiseks on sujunud tõrgeteta. „Juba praegu võib öelda, et meie suvine otsus alustada Fiati kaubamärgi esindamist Eestis on olnud igati vastavuses autoturu arengutega,“ sõnas Karilaid. „Sellest nädalast pakume praegustele ja tulevastele Itaalia autode klientidele kõrgekvaliteedilist teenindust, samuti laia valikut Fiati uusi ökonoomseid ja keskkonnasõbralikke mudeleid.“

Jaanuari esimestest tööpäevadest on Fiati kaubamärgi valinud juhtidele tagatud parimad tingimused kvaliteetseks ja professionaalseks autoteeninduseks neljas Eesti linnas – Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kohtla-Järvel. Lepingu Fiati esindamiseks Eestis sõlmis United Motors Leedu firmaga UAB Autobrava 2010. aasta augustis.

Uue automargi esindamiseks lõi United Motors juurde 12 uut töökohta, lisaks said paljud ettevõtte üldfuntsioone täitvatel ametikohtadel töötanud inimesed juurde uusi ülesanded. „Tekkinud sünergia võimaldab United Motorsi potensiaali täielikumalt ära kasutada ja sellest võidavad nii kliendid kui töötajad,“ sõnas Karilaid uue kaubamärgiga kaasnevaid eeliseid kommenteerides.

United Motors on 2000. aastast BMW ja MINI esindaja Eestis. Firmal on autokeskused Tallinnas, Peetris, Tartus, Pärnus ja Kohtla-Järvel. BMW ja MINI sõidukite müügi kõrval tegeleb United Motors 2006. aastast ka Kia edasimüügiga Eestis, omades Kia müügisalonge Pärnus ja Kohtla-Järvel. Ettevõte annab tööd ligi 100 inimesele.

UAB Autobrava sai juulis 2010 Itaalia autokontsernilt Fiat Group Automobiles Fiati ja Alfa Romeo importija õigused Balti riikides. Ettevõte tegeleb uute Fiati, Fiat Professional ja Alfa Romeo sõidukite müügi ning hooldusega, samuti varuosade ja tarvikute müügiga.

Fiati näol on tegemist kvaliteetsete Itaalia autodega, mis on viimastel aastatel olnud Eestis vähese tähelepanu all, samas omab Fiat suurt potentsiaali. Eestis on praeguse seisuga arvel 3920 Fiati sõiduautot ja 1787 tarbesõidukit.