Baltic Open on rahvusvahelise autospordi tootearendusvõistluse Formula Student mitteametlik osaetapp. Võistluste käigus näeb ringrajal 20 isevalmistatud tipptehnoloogilist väikevormelit. Osalejad tulevad 9st riigist, esindatud on kõik Põhjamaad, Venemaa, Holland, Ühendkuningriigid ja Saksamaa. Kõik autod on projekteeritud ja valmistatud ühiste reeglite järgi kuid erinevad märgatavalt. Lisaks bensiinimootoriga masinatele asub stardirivisse ka 4 elektrivormelit.

Võistluste üheks tõmbenumbriks on kindlasti maailmaedetabelis 500 meeskonna hulgas 5. kohta hoidnud Tallinna Tehnikakõrgkooli ja Tehnikaülikooli ühismeeskonna värske elektriauto FEST14. Põltsamaa osavõistlus on antud mudeli esimene mõõduvõtt. Väga hea võimalus veenduda, et elektriautod võivad olla ka äärmiselt kiired ja elamusterohked.

ÜRITUS ON KÕIGILE PEALTVAATAJATELE TASUTA !

Võistluste avatseremoonia algab 6. augustil kell 18. Võistluste finaal algab 9. augustil kell 10.00. Tippmeeskonnad tulevad starti viimastena, pärastlõunal.

Baltic Open on rahvusvahelise autospordi tootearendusvõistluse Formula Student mitteametlik osaetapp. Võistlustel näeb ringrajal 18-t isevalmistatud tipptehnoloogilist väikevormelit. Osalejad tulevad 9st riigist, esindatud on kõik Põhjamaad, Holland, Ühendkuningriik, Venemaa ja Saksamaa. Kõik autod on projekteeritud ja valmistatud ühiste reeglite järgi. Lisaks bensiinimootoriga masinatele stardib ka 3 elektrivormelit.