Käänuliselt mäeküljele lookleval Transfagarasani maanteel sõitsid Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder, Aston Martin DBS Volante ja Ferrari California. Nimetatud tee olevat Rumeenia kõige tunnelite- ja sildaderohkem maantee, nii et seal filmitud lõik saab kindlasti äärmiselt efektne, arvestades ka asjaolu, et uus hooaeg salvestatakse esmakordselt HD-formaadis.

Romanian Times vahendab ka seda melu, mis seal kunagise diktaatori Nikolai Chaucescu tellitud megainfrastruktuuris saatejuhtidel töötegemise vahepeal toimus, kuidas nad kohalikke Rumeenia toite ja jooke maitsesid ja üleüldse kõigega rahul olid. Nimetatud teelõik oli filmimiseks suletud neljapäeval 11:00-19:00 ja reedel 6:00-13:00.

Uue episoodi filmimise kompleksi jäi ka üks Euroopa kõrgemaid benji-hüppe paiku - 1965. a. rajatud Vidraru tamm. Transfagarasani maantee on riigi kõrgeim, ulatudes merepinnast 2034 meetri kõrgusele. 30 kilomeetri jooksul tõuseb tee 1 km kõrgemale, mis on superautodelegi õhu hõrenemise tõttu kindlasti teatav katsumus.