Müüduim on, ühesõnaga, endiselt VW Golf. 37 847 masinaga. Palju õnne! Testilugu viimase VW Golfi kohta saad lugeda SIIT.

30 144 tükki osteti veel üht Volkswagenit, nimelt Polo, mis suutis napilt Ford Fiestat edestada. Viimast läks kaubaks 25 659 eksemplari. Videost näed aga testilugu esimese kohta.

Volkswagenite paari järel näib sammuvat Fordide paar, sest Fiestale järgneb 23 089 müüdud ühikuga Focus.

Viiendalt kohalt leiame Renault Clio 21 986 müüdud autoga, 6. positsioonil paikneb aga Opeli Astra, mida osteti kokku 21 864 masinat. Millised need on, näed videotestist, mis võetud üles Eesti ühe viimase aja lumerohkema talve tingimustes.

7. on Opel Corsa, mida läks kaubaks juulikuus kokku 21 669 ning mille testilugu mudeli säästlikema EcoFlex näitel saad lugeda SIIT.

Kaheksas on toppkümne kolmas Volkswagen, uhiuus ja ürgsoliidne, kammitud, ruumikas ja hästi varustatud Passat, mis astub üles paukuvas pakases filmitud videotestis:

9. kohal on Renault Megane 19 024 müüdud mudeliga ning TOP 10 lõpetab Peugeot 207, mida müüdi Euroopas juulikuus 18 938 autot, vahendab The Telegraph.

Kas esikümme koosnes põnevatest või igavatest autodest? Mis oli põnev ja mis masin on siia justkui ära eksinud, mis peaks asuma kõrgemal, milline aga madalamal positsioonil, sinu meelest, hea lugeja? Kirjuta sellest teistele kommentaariumis!

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!