Moodne disain, nooblim sisekujundus ja ühenduvus annavad lisaks väljapaistvusele ka sõidumugavust. Üks tõeline maastur võib olla ka silmapaitavalt kaunis.

Rohkem kui 65 aasta pikkuse maastikusõiduajalooga Land Cruiser on oma klassis jätkuvalt ainulaadne võime poolest ühendada silmapaistev kvaliteet, vastupidavus ja töökindlus erakordse maastikuvõimekuse ning veelgi suurema luksuse, sõitjate mugavuse ja prestiižiga.

Uus Land Cruiser tugevdab veelgi oma ihaldusväärset staatust jõulisema kerekujunduse, rafineerituma, mugavama ja kvaliteetsema sisekujunduse, parema dünaamika ja täiustatud kasutajasõbralikkusega (nii teedel kui ka maastikul).

Sõitjateruumi mugavust suurendavad ventileeritavad esiistmed, tagaistmete soojendus ja automaatne kliimaseade, elektriline soojendusega esiklaas ja esiklaasipesu soojendusega pihustid, tagurdamisel alla kalduvad küljepeeglid ning uue kujundusega nutivõti.

Land Cruiseri erakordne maastikuvõimekus peitub selle väga tugevale raamile kinnitatud konstruktsioonis, mis summutab tõhusalt vedrustuse lööke, tagades kabiinis sõitjatele suurema mugavuse isegi kõige karmimates maastikutingimustes.

Land Cruiseri kõikvõimalikele maastikutingimustele mõeldud abisüsteemid teevad sellest tehniliselt kõige täiustatuma, ohutuma, nauditavama ja hõlpsalt kasutatava nelikveolise sõiduki maailmas. Land Cruiser viib teid sinna, kuhu iganes soovite minna. Ja toob teid tagasi ka.
Loe edasi siit