Motoexotika projektijuht Anders Urbel sõnas, et juubelimess peaks lööma mitmeid varasemaid rekordeid. „Messil on uusi kaubamärke, nagu Husqvarna ja Harley-Davidson, samuti on kohal kõik juba varasematest messidest tuttavad tsiklid.“

Messil saab näha Honda, Yamaha, Suzuki, BMW ja veel mitmete teiste tootjate mootorrattaid. Lisaks on välja toodud hulgaliselt ATV-sid ja rollereid. Messikavas on hulgaliselt uute mudelite esitlusi, lisaks on kõigil külastajatel muidugi võimalus uurida masinaid eksponentide boksides ja küsida seal asjatundlikku nõu.

Kuid mootorrattad ja muud kaherattalised pole messi ainus teema. Oma väljapanekutega on kohal näiteks Maanteeamet koos Politsei- ja Piirivalveametiga, Valga Isamaalise kasvatuse Püsiekspositsioon tutvustab militaarajalugu, Unic-Moto on pannud kokku ja toonud kohale meie krossitsiklite ajalugu tutvustava väljapaneku, autokoolid tutvustavad koolitusvõimalusi ja jagavad nõuandeid ohutuks liiklemiseks.

Vähetähtis ei ole ka messi meelelahutusosa. „Laval toimub peaaegu kogu aeg midagi,“ räägib Urbel. Igal messipäeval toimuvad laval Husqvarna enduuro mootorrataste ja Harley-Davidsoni masinate esitlused, üles astuvad tantsijad ja toimub t-shirt show. Laupäevasel päeval saab lavalt kuulda ka Kanal 2 Motoreporteri meeskonna reisimuljeid. Muusikat teeb legendaarne Kolumbus Kris. „Mess pakub igaühele midagi,“ lisab projektijuht Anders Urbel.