Messikeskuse A-hallis võtavad koha uued autod, millest paljusid esitletakse Eestis esimest korda. Üheks erilisemaks autoks on kahtlemata Renault Clio IV, mille maailma esmaesitlus toimub samaaegselt Tartuga Pariisi autonäitusel. Samuti saab näha maailma esimest suurendatud sõiduulatusega elektriautot Opel Ampera, millele on akude laadimiseks paigaldatud bensiinimootor.

Kõrvalhall on kolm päeva hobiautode päralt. Esimest korda on laiema avalikkuse ees telesarjast „Knight Rider“ tuntud imeauto K.I.T.T.-i koopia. Põnevust pakuvad tervelt seitse kiirendusautot, mis MOTOSHOW lõppedes korraga käima pannakse. Autospordihuvilised saavad ennast proovile panna rallisimulaatoril.

C-hallis saab tutvuda uute autode ning varuosadega. Suurt rõhku pannakse ökonoomsetele autodele: näha saab nii surutud maagaasil sõitvaid Fiat Ducatot ja Fiat Doblot kui ka erinevaid elektriautosid, sealhulgas ka Nissan Leafi, mis juba mõnda aega Tartus taksot sõidab.

Välialal on traditsiooniliselt veo- ja matkaautod, Ameerika päritolu masinad ning Eesti Lada Klubi, kes üllatab haruldase kabriolett-Ladaga. Messiplatsi suurimaks uudiseks on see, et esimest korda MOTOSHOW ajaloos saab teha proovisõitu. Maasturite katsetamiseks on eraldi rada. Muuhulgas saavad huvilised sõita Mercedes-Benz Unimogiga.

Lisaks püstitatakse näituse ajaks messikeskuse ette tribüünid, kust saab jälgida kogu messi vältel toimuvat programmi – korraldatakse paarisvigursõite, esinevad tantsutüdrukud ning selgitatakse välja ökonoomseimad pereautod.

MOTOSHOW pakub tegevust ning silmailu kõigiks kolmeks päevaks. Tule septembri viimasel nädalavahetusel Tartu Näituste messikeskusesse, et saada osa põnevatest autouudistest!